Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord Ik ga niet akkoord

David Wouters

 

Consultant / R&D Media manager

David Wouters

Hey Allemaal. Ik ben David Wouters, gehuwd met mijn lief vrouwtje Katrien en trotse papa van Nore en Brend. In het dagelijks leven ben ik project manager. Hiernaast verzorg ik ook nog het print- en social media gebeuren van Dream Baits. Door mijn passie voor aas ben ik ook nauw betrokken met de produktontwikkeling. 

Vissen doe ik al van mijn vijfde levensjaar en rond 1987 heeft de microbe van het karpervissen voor het eerst toegeslaan. Sinds 1993 ben ik definitief neergestreken op de kanalen en tot de dag van vandaag ben ik er eigenlijk nooit echt lang weg kunnen blijven. De laaste jaren vis ik doelbewust meer op putten om hier meer ervaring op te doen. Elk water is anders en hier kan ik best nog wat leren. 

Vissen is voor mij dan ook een uitlaatklaap waar ik volledig tot rust kan komen. Of dit nu in volledige stilte is in een bos is of met een brullende dieselmoter van een passerend schip op de achtergrond. Ik verkies een fikse uitdaging waar je moet werken voor een vis en waar succes niet voor de hand ligt.  De voldoening die ik dan gewaar word na een vangst, is de euforie die ik op zoek. Blijft het stil, dan amuseer ik me met fotografie aan de waterkant! 

 

Geniet van onze mooie hobby en heb respect voor de medemens!

David