Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord Ik ga niet akkoord

Thijs Last

 

Consultant

Hallo allemaal,

Mijn naam is Thijs Last, 38 jaar en woonachtig in de provincie Gelderland samen met mijn lieve vriendin Noortje. Onlangs werd mij de vraag gesteld wat het karpervissen voor mij zo speciaal maakt? Ik moest toen meteen denken aan een foto en tekst van Rini Groothuis. Hij schreef ongeveer het volgende: ‘’het karpervissen heeft mij een heleboel te bieden: vriendschap, saamhorigheid, passie, avontuur en een intens gevoel van gelukzaligheid”. Ik kan mij goed vinden in zijn woorden. Het karpervissen is voor mij meer dan een hobby. Het is een belangrijk en waardevol onderdeel van mijn leven, omdat het zeer veel te bieden heeft naast het vangen van mooie karpers.

Het uitwisselen van kennis en ervaring staat centraal binnen mijn hobby en doe ik graag. Indien je vragen hebt over de producten van Dream Baits of het vissen op karper, stuur dan een berichtje met je vraag naar mijn Facebook of Instagram.

Ik wens iedereen heel veel mooie vangsten! Maar vergeet vooral niet te genieten van alle mooie facetten van onze prachtige hobby!

Groeten Thijs